Pastisseria, bomboneria, c/ Biscaia, 394, Barcelona. Telef. 934086147 Pastisseria Morera va ser fundada al 1964 i el nostre mestre pastisser, Daniel Gibaja Bao, és membre fundador del Museu de la Xocolata de Barcelona.
Especialitat en pastissos (si vols els fem al teu gust per encàrrec), Tortell de Reis, coques de Sant Joan, mones de Pasqua, torrons, panellets, i tota mena de pastisseria i rebosteria tradicional.
Igualment, estem oberts a noves tendències i totes les nostres creacions es caracteritzen per tenir un toc de disseny actual.
Per fer encàrrecs i comandes, podeu trucar al 934086147.
Establiment afegit al Yaap Shopping,5% de descompte en tots els nostres productes amb l'aplicació.
---------------------------------------------------------------
Pastisseria Morera fue fundada en 1964 y nuestro maestro pastelero, Daniel Gibaja Bao, es miembro fundador del Museo del Chocolate de Barcelona.
Especialidad en pasteles (si quieres los hacemos a tu gusto por encargo), Tortel de Reyes, cocas de San Juan, monas de Pascua, turrones, panellets, y todo tipo de pastelería y repostería tradicional.
Igualmente, estamos abiertos a nuevas tendencia y todas nuestras creaciones se caracterizan por tener un toque de diseño actual.
Para hacer encargos y pedidos, podéis llamar al 934086147.