Venda de productes selecciona, ostres, marisc viu i bullit, fumats.Ostres Gouthier: De les profundes costos Normandes, on les aigues del Mar Nord es troben amb les atlàntiques, s'extrauen les delicades ostres Gouthier. L'Otra Gouthier muestra sus peculiaridades pròpies d'un minuciós procés d'afinat. Banyades en antigues salines de terres argilenques, ofereix un sabor privilegiat per la influência de les constants marees et les aigues dolces dels rius. Una carn dolça però equilibrada, amb gust marí però gens salada, consistente i alhora delicada. Salmó Norueg seleccionat especialment, evitant qualsevol tipus d'stress en la mort de l'animal, de manera que no hi hagi cops ni parts no-nobles en la carn del salmó. Els salmons son de 10 a 12 kilos, de manera que s'obté un% de greix superior i permet una millor integració del fum. Fum, basat en pinyes Mediterrànies recollides à la comarca del Maresme.